Om Stylestrik

Regina

Jeg har strikket hele mit liv og er stadig glad for at udforske de mange muligheder ved at strikke. Det tror jeg aldrig at jeg bliver færdig med, da der bliver ved med at dukke nye måder op at strikke, eller der genopdages gamle mønstre, som får et moderne design.

Min mor lærte mig at strikke og hækle de første masker, inden jeg kom i skole. Jeg kan huske, at det første strik var en trøje til min dukke i mørkeblåt garn. Min mor har sikkert strikket halvdelen af den, men jeg var meget stolt. Jeg har siden da været glad for at udvikle, designe og producere, først til mine dukker, senere til mig selv og til min familie og venner.

Jeg kan godt lide den kreative proces ved at tegne et mønster, finde det passende garn og matchende farver. Jeg er også glad for den produktive del, hvor man kan følge at mange strikkede masker bliver til godt og brugbart tøj.

Jeg lægger vægt på at strikke med kvalitetsgarn. Når der er lagt mange timers arbejde i et produkt, skal det være behageligt at have på. Det skal kunne holde og bæres med glæde i mange år.

Til sidst og ikke mindst er strikning bare afslappende og afstressende. Jeg synes, at det er med til at give en balance i vores travle hverdag.