Strik Løs! Håndledsvarmere – 8 nye og flotte design

kr.129.00

Håndledsvarmere er gode og overskuelige strikkeprojekter for både begyndere og øvede. I denne bog får du 8 rigtig fine strikkeopskrifter på håndledsvarmere, som er nemme at gå til. Det er unikke strikkemønstre i forskellige teknikker.

Håndledsvarmerne er designet af Regina, som har mange års erfaring med at strikke.

Strik bare løs! Du bliver sikkert glad for at strikke dem alle.

Kategori:

Beskrivelse

Håndledsvarmere er gode og overskuelige strikkeprojekter for både begyndere og øvede. I denne bog får du 8 rigtig fine strikkeopskrifter på håndledsvarmere, som er nemme at gå til. Det er unikke strikkemønstre, designet af Regina, som har mange års erfaring med at strikke.

Når du køber strikkebogen, så får du strikkeopskrifter på håndledsvarmere i forskellige længder og mønstre. Du bliver samtidigt beriget med anvisninger på flere forskellige strikketeknikker, som alle er nemme at gå til. Mange af strikkeopskrifterne bliver vist med varianter og vejledning til hvordan du nemt selv kan gøre håndsledsvarmerne til dit helt eget strikkeprojekt.

Om du er ny indenfor strikning eller en øvet strikker, så får du med garanti masser af god inspiration og sjove strikkeopskrifter på håndledsvarmere. Samtidig er det en oplagt mulighed for at få afprøvet nye mønstre og teknikker, som du senere kan bruge i større projekter.

Håndledsvarmere går også under følgende navne: Pulsvarmere, muffedisser, fingerløse vanter m.v. De kan bruges hele året og til mange forskellige lejligheder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Strik Løs! Håndledsvarmere – 8 nye og flotte design”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *