Strikkeopskrift babyhue og babysko

kr.29.00

Køb strikkeopskrifter på babyhue og babysko til dette flotte sæt til babyen. Strik i tyndt og blødt uldgarn som holder baby dejlig varm, samtidig med at det ser super godt ud!

Udover babyhue og babysko, så er det også muligt at købe opskriften til en matchende babyjakke (ikke med i denne strikkeopskrift). Et dejligt sæt både til drenge og piger.

Kategori:

Beskrivelse

Strik et fint sæt af hue og støvler til din baby, eller strik sættet som en gave til den nye verdensborger. Du kan også strikke babyjakken fra samme serie. Opskriften findes her i webshoppen. Om du vælger at strikke alle tre dele – jakke, hue og støvler – eller du bare strikker en enkelt del, vil det blive værdsat i babys garderobe.

Hele sættet er strikket i ren uld. Det er blødt og behageligt at have på. Desuden kan ulden vaskes i vaskemaskine på et skåneprogram. I det danske klima kan du bruge huen og støvlerne det meste af året, da uldgarnet er forholdsvis tyndt. Det gør det let og lunt, perfekt til din baby.

Med opskriften får du en udførlig anvisning med tekst og billeder, hvordan du nemt kan strikke huen og støvlerne. Du får opskriften i 3 størrelser, fra 3 måneder op til 12 måneder. Opskriften er velegnet til nybegyndere. Du behøver ikke at have den store strikke erfaring, før du kan strikke begge dele. Det er nemt og overskuelig at gå i gang med, og du får hurtigt et godt og brugbart resultat.

Jeg har valgt at strikke sættet i lysegrøn og naturhvid, fine sarte farver der passer både til drenge og piger. Men du kan selvfølgelig strikke dem i mange andre farvekombinationer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Strikkeopskrift babyhue og babysko”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *