Strikkeopskrift babyjakke

kr.35.00

Virkelig fin strikkeopskrift på babyjakke, der passer fint til både drenge og piger. Strikkeopskriften giver dig to forskellige variationer.

Strikkeopskriften er en del af en serie, hvor du også kan købe strikkeopskrift på babyhue og babysko (ikke inkluderet i denne strikkeopskrift).

Kategori:

Beskrivelse

Strik en rigtig flot jakke til din baby. Jakken er strikket i et blødt og tyndt uldgarn og er derfor velegnet det meste af året. Det fine hulmønster understreger det sarte look.

Du får med opskriften en udførlig beskrivelse i tekst og billeder, hvordan du strikker jakken. Det nemme hulmønster på ærmerne og jakkens kant er forklaret både med tekst og skema. Har du ikke den store strikkeerfaring, er her et nemt mønster til at lære at strikke hulmønster. Men også den erfarne strikker vil have fornøjelse ved at strikke mønstret.

Jakken er strikket i sarte pastelfarver, lysegrøn og naturhvid. De to sarte farver er sat sammen med en mellemgrå farve i den ene model, hvilket giver noget mere kontrast til de to lyse farver. I begge to af de viste modeller er der brugt neutrale farver, som passer godt både til drenge og til piger og som nemt kan kombineres med babyens øvrige tøj.

Det runde bærestykke er med til at give jakken en god pasform. Jakken er nem at tage af og på. Den lukkes med  knapper foran.

Jakken er strikket i  blødt babyuld, 100% ren uld, der kan vaskes i vaskemaskinen på et skåneprogram. Det tynde uldgarn er med til at give en god regulering af kropsvarmen, og din baby vil befinde sig rigtig godt i det.

Til jakken findes en matchende hue og babystøvler. Du kan finde opskriften her på siden. Et dejligt sæt til din baby.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Strikkeopskrift babyjakke”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *