Strikkeopskrift: Varm vest med V-udskæring

kr.39.00

Super fin strikkeopskrift på en vest du helt sikkert bliver glad for! Den er super anvendelig og luner dejligt om skuldrene og ryggen. Du kan bruge vesten på en regnfuld og kølig sommerdag, eller i overgangstiderne eller også om vinteren med en skjorte ind under.

Når du køber denne strikkeopskrift, så får du en grundig forklaring af hvordan du strikker den varme vest, og det er en strikkeopskrift som god at strikke for både nybegyndere og mere erfarende strikkere.

Kategori:

Beskrivelse

Denne vest bliver du glad for. Den er super anvendelig og luner dejligt om skuldrene og ryggen. Du kan bruge vesten på en regnfuld og kølig sommerdag, eller i overgangstiderne eller også om vinteren med en skjorte ind under.

Vesten har en god pasform. Den har V-udskæring og lukkes med en enkelt knap foran. De korte ærmer giver lidt ekstra varme over skuldrene.

Du kan strikke vesten i størrelserne S/M og L.

Jeg fik ideen til vesten efter jeg fik et bundt garn foræret med en meget flot grøn farve. Den grønne farve skulle blive synlig, som den er, og samtidig gå i samspil med de andre farver. Efter flere prøver faldt mit valg på to naturfarver, en brun og en beige, som spiller fint sammen med den grønne.

De tre farver kombineres i et mønster med hævemasker, også kaldet vævestrik.

Mønster nr.2 med hævemasker er brugt til halskanten. Begge mønstre er nemme at strikke og grundig beskrevet.

Med opskriften får du en udførlig forklaring, hvordan du strikker vesten. Den er en god model til både nybegynder og den erfarne strikker.

Vesten er strikket i ren uld, som er varm og behagelig at have på.

Garnet har en løbelængde på 150 m / 100 g.

Du skal bruge 300 g brun i størrelse S/M og 350 g brun i størrelse L, desuden 100 g naturbeige og 100 g grøn i begge størrelser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Strikkeopskrift: Varm vest med V-udskæring”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *