Strikkeopskrift håndledsvarmer: Karo

kr.29.00

Strik nogle rigtig flotte håndledsvarmere i patchworkstrik.

Anderledes og enkel strikketeknik med stor effekt.

Kort og lang model

Kategori:

Beskrivelse

Flotte håndledsvarmere, der vil lune godt om hænderne og håndleddene. Du får både en lang og en kort model med opskriften.

Håndledsvarmerne er strikket i patchworkstrik. Som ordet “patchwork” siger, strikkes der små lapper sammen til et fint mønster. Mønstret ser måske indviklet ud, men det er nemt at strikke, når du først er kommet i gang med teknikken. Teknikken giver mange muligheder for at kombinere sit eget mønster. Du vil hurtigt opdage, hvor sjovt det er at strikke lapperne sammen.

Med opskriften får du en udførlig beskrivelse til teknikken og de viste modeller. En skemategning giver oversigt over rækkefølgen og farvefordelingen.

Som en ekstra detalje er den afsluttende kant på den korte model strikket med små picots (musetakker), en meget sød og feminin afslutning.

Begge modeller er strikket i strømpegarn. Det gør dem slidstærke, varme og behagelige at have på. Alternativt kan du strikke håndledsvarmerne i et tyndt uldgarn, som har nogenlunde den samme løbelængde som strømpegarnet.

Du kan strikke håndledsvarmerne for ikke særlig mange penge, og samtidigt får du et eksklusivt tilbehør til din garderobe. Evt. kan du bruge nogle af dine garnrester til at strikke de små striber ved den lange model.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Strikkeopskrift håndledsvarmer: Karo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *