Strikkeopskrift håndledsvarmer: Pepita

kr.29.00

Rigtig smukke håndledsvarmere, strikket med to farver.

Du får opskrift på både en kort og lang model.

Nem at strikke efter den udførlige vejledning.

Kategori:

Beskrivelse

Håndledsvarmer i smukt flerfarvestrik, der vil pynte op i din garderobe.

Der er to flotte modeller at vælge imellem, en lang og en kort model. Desuden er kanterne forskellige. Du kan nemt kombinere selv mellem de to modeller. Samtidig kan du vælge mellem størrelse S eller M.

I modellerne her er der kræset om detaljerne. På den ene model er kanten strikket i et spiralformet mønster, mens kanten på den korte model er strikket med retriller.

Det fine traditionelle flerfarvemønster, (Pepita-mønster), strikkes med to farver, som står i kontrast til hinanden. Mønstret er nemt at strikke efter beskrivelsen og mønstertegningen. Tommelfingerkilen og tommelfingeren er stribet med to farver, som giver en fin markering i forhold til pepita mønstret på hånden. Også her følger en udførlig vejledning.

Begge modeller er strikket i ren uld, og med flerfarvestrik bliver der et dobbelt lag, som vil varme ekstra godt på hænderne.

Et sjovt lille projekt, hvor du kan afprøve forskellige mønstre og flerfarvestrik. Samtidig får du et godt og anvendeligt produkt, der kan bruges i mange forskellige situationer.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Strikkeopskrift håndledsvarmer: Pepita”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *