Rundstrikket halsvarmer i entrelac – strikkeopskrift

kr.35.00

Har du prøvet at strikke entrelac før? Denne halsvarmer er et oplagt projekt til at lære teknikken at kende og blive fortrolig med den. Det er ikke svært at strikke entrelac. Du får en udførlig beskrivelse af denne fascinerende teknik, når du køber denne strikkeopskrift.

Kategori:

Beskrivelse

Har du prøvet at strikke entrelac før? Denne halsvarmer er et oplagt projekt til at lære teknikken at kende og blive fortrolig med den. Det er ikke svært at strikke entrelac. Du får en udførlig beskrivelse af denne fascinerende teknik.

Hvis du er kendt med at strikke entrelac, får du her et mønster, som du selv kan lege videre med, for eksempel ved at variere firkanterne eller strikke dem i striber.

Entrelac er også kendt under betegnelsen neverkont. Strikketeknikken giver en utrolig effekt. Det strikkede ser ud til, som det er vævet ind i hinanden, når de enkelte ruder strikkes i glatstrik.

Halsvarmeren er strikket i tynd Geilsk uld, som har en løbelængde på 575 m / 100 g. Til rullekanten er der brugt et tykkere garn, her en rest hvidt mohair med en løbelængde på ca. 220 m / 100 g. Du kan bruge dine rester, hvis de har nogenlunde samme løbelængde.

Der er mange fordele ved at strikke en halsvarmer.

Halsvarmeren er praktisk og nem at have med.

Den luner godt om halsen.

Den giver et frisk pust til dit tøj, og den er meget klædelig at have på.

Halsvarmeren er strikket i runder. Der bliver ingen sammensyning til sidst.

Du kan hæfte ender ved at strikkehæfte dem med det samme.

Det er nemt at strikke halsvarmeren større eller mindre, hvis du ønsker nogle andre mål. I opskriften er beskrevet, hvordan du gør.
God fornøjelse!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rundstrikket halsvarmer i entrelac – strikkeopskrift”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *