Strikkeopskrift håndledsvarmer: Tenna

kr.29.00

Strikkeopskrift med rigtig mange forskellige gode variationsmuligheder. Dette er den perfekte strikkeopskrift at besidde, når du ligger inde med forskellige garnrester, som du gerne vil bruge fornuftigt. Find ud af, hvor nemt du kan lave nogle super søde håndledsvarmere til dig selv eller dem, som du holder af.

I strikkeopskriften får du vist, hvordan håndledsvarmeren kan strikkes i to forskellige versioner, og du får inspiration til, hvordan du selv kan sammensætte din helt egen variation af smukke håndledsvarmere.

Kategori:

Beskrivelse

Strikkeopskrift med rigtig mange muligheder for at give håndledsvarmerne dit eget præg. Du kan selv lege videre med forskellige gode variationer. Her kan du slippe din kreativitet løs.

Du får vist to modeller. Den ene model er strikket i tynd uld, mens den anden er strikket i et lidt tykkere uldgarn. Har du først lært grundmønstret, kan du nemt lave dine egne variationer.

Begge modeller er strikket rundt på strømpepinde. Der bliver intet syarbejde, når du har strikket færdigt.

Her har du gode muligheder for at få brugt dine rester. Er der en rest med farveskiftegarn, vil den sætte ekstra kolorit på modellen. Du kan også blande forskellige kvaliteter garn, bare de har nogenlunde samme løbelængde.

Mønstret er nemt at strikke og er velegnet til strikkere, der lige har lært de grundlæggende teknikker. Det er en enkel teknik, som er let at lære, men ikke desto mindre giver stor effekt.

Modellen, som er strikket med det tynde uldgarn bliver let og luftig, fint at have på en kølig sommeraften for eksempel. Strikker du modellen med det lidt tykkere garn, kan den holde til større kuldegrader.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Strikkeopskrift håndledsvarmer: Tenna”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *