Lune benvarmere – strikkeopskrift

kr.35.00

Lækre benvarmer som er nemme at strikke. En strikkeopskrift på benvarmere, som hjælper dig godt igennem vinteren!

Lige som vanter, halstørklæde og hue, hører benvarmere med til efterårs- og vintergarderoben. De er måske lidt glemte, men er faktisk en lige så vigtig del af det strikkede tilbehør til den kolde årstid. Du kan både bruge benvarmere til indendørs hygge, eller udendørs til en god travetur om efterår eller vinteren.

Med dette mønster på lune benvarmere får du en god opskrift, som giver dig en grundig anvisning til at strikke et par rigtig flotte og lune benvarmere.

Kategori:

Beskrivelse

Strik et par flotte og lune benvarmere i ren naturmateriale. De bliver sikkert et hit i din vintergarderobe.

Ligesom vanter, halstørklæde og hue, hører benvarmere med til efterårs- og vintergarderoben. De er måske lidt glemte, men er faktisk en lige så vigtig del af det strikkede tilbehør til den kolde årstid. Du kan både bruge benvarmere til indendørs hygge, eller udendørs til en god travetur om efterår eller vinteren.

Med dette mønster på lune benvarmere får du en god opskrift, som giver dig en grundig anvisning til at strikke et par rigtig flotte og lune benvarmere.

Benvarmerne er nemme at strikke. Et nemt fletmønster giver dem ekstra fylde. Har du ikke strikket fletmønster før, er her et godt sted at starte for at lære teknikken. Med opskriften følger en grundig forklaring, hvordan du strikker mønstret, fulgt op af en mønstertegning.

Benvarmerne er strikket i runder på strømpepinde nr. 4½ og 5.

De er strikket i et blødt garn, Ecolana fra Filatura Cervinia, som består af 65 % ren uld og 35 % alpaca. Løbelængden er ca. 160 m / 100 g. Du kan erstatte garnet med en anden god kvalitet, som har samme strikkefasthed og løbelængde, for eksempel Drops Nepal, som består af 65 % uld og 35 % alpaca. løbelængde ca. 150 m/ 100 g.

Det kombinerede rib- og fletmønster gør benvarmerne meget elastiske og komfortable. Det er samtidig med til at give dem en rigtig god pasform. De sidder tæt på benene uden at stramme og er meget behagelige at have på.

Giv dig selv en gave med de komfortable benvarmere, eller strik dem til en god ven eller veninde, der garanteret bliver begejstret for dem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lune benvarmere – strikkeopskrift”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *