Strikkeopskrift babysokker

kr.29.00

Utrolig søde babysokker / babystrømper. Med denne strikkeopskrift på babysokker, får du en strikkeopskrift med rigtig mange muligheder for variation. Der er tre forskellige varianter i strikkeopskriften, men du kan nemt lave dine egne babysokker ud fra strikkeopskriften.

Kategori:

Beskrivelse

Virkelig søde sokker til de allermindste.

Der er mange måder at strikke sokker på. Her får du en grundlæggende opskrift på små sokker med timeglashæl. Denne type hæl er specielt velegnet til de små sokker. De er strikket oppefra og ned til spidsen. Du kan strikke dem i 3 størrelser, fra størrelse ca. 3 måneder til ca. 9 – 12 måneder.

Har du først lært basisopskriften at kende, kan du nemt lave dine egne variationer af små sokker. Her er vist 3 variationer af opskriften, som kan give dig inspiration. Den ene af sokkerne har et fint Fair Isle mønster på skaftet.

Opskriften indeholder udførlige forklaringer samt illustrerende fotos, hvordan du strikker sokkerne, med vægt på strikning af hælen og spidsen.

Sokkerne er strikket med tyndt uldgarn eller med strømpegarn, der har omtrent den samme løbelængde. Vær opmærksom på, at garnet kan vaskes i vaskemaskinen på skåneprogram. Du kan nemt bruge rester fra tidligere strikkeprojekter. Du kan også lave din helt egen farvekombination med striber og mønstre.

Det er sjovt at strikke de små sokker. Det er et overskueligt projekt, som hurtigt giver gode resultater. Du får sikkert lyst til at strikke et par sokker mere, når du har strikket det første par.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Strikkeopskrift babysokker”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *