Strikkeopskrift håndledsvarmer: Anna

kr.29.00

Utroligt smukke og elegante håndledsvarmere, som med deres rullekanter får et utroligt lækkert finish. Her har du en strikkeopskrift som er oplagt til dit næste strikkeprojekt, lige meget om du er nybegynder eller har strikket i mange år.

Der er i strikkeopskriften vist to forskellige modeller i fine farvekombinationer, en meget nem model og en lidt mere avanceret model med et lille fletmønster og små indstrikkede perler.

Kategori:

Beskrivelse

Fornemme og elegante håndledsvarmere.

Der er to modeller at vælge imellem. Du kan strikke en super enkel model, som er velegnet til nybegyndere, eller du kan strikke en lidt mere avanceret model med indstrikkede perler på hånden samt et enkelt fletmønster, der indrammer perlerne. Du kan måske strikke den nemmeste model først og derefter håndledsvarmeren med perlerne.

Begge modeller har flotte dobbelte rullekanter, der er med til at give håndledsvarmerne deres elegante udseende. Med den udførlige opskrift følger også en beskrivelse med fotos, hvordan du strikker rullekanterne. Derudover illustrerer et skema, hvordan du strikker fletmønstret med perler.

Den meget nemme model er strikket i et tyndt, lidt meleret uldgarn. Kanterne er strikket i mohairgarn og giver et fint modspil til uldgarnet. Den anden model er strikket i tyndt alpaca, kanterne i grøn og hvid alpaca og selve håndledsvarmeren i mørkegrå alpaca. De grønne perler matcher kanterne.

Begge håndledsvarmerne er strikket rundt på strømpepinde. Der bliver intet kedeligt syarbejde til sidst.

Med deres afstemte garn- og farvevælg bliver håndledsvarmerne helt sikkert til dine favoritter. Med deres elegante udseende vil de give et pift til dit hverdagstøj.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Strikkeopskrift håndledsvarmer: Anna”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *