Strikkeopskrift håndledsvarmer: Hilda

kr.29.00

Her får du et meget fint og feminint strikkemønster til dit næste strikkeprojekt. Det er en strikkeopskrift med utrolig mange muligheder, og i strikkeopskriften får du vist forskellige mønstre, som vil gøre dit strik til et utroligt smukt stykke håndværk.

Lige meget om du vælger at strikke i flerfarvestrik eller ensfarvet, så får du med denne strikkeopskrift et virkelig lækkert resultat, som vil passe de fleste kvinder godt om håndledet.

Kategori:

Beskrivelse

Flot håndledsvarmer med fine hulmønstre, der vil passe til kvinder i alle ældre.

Der er to modeller at vælge imellem – den ene model i en sart pastellfarve, og den anden model i et farveskiftegarn i mere rustikke farver. Desuden er der mulighed for at strikke håndledsvarmerne i to størrelser.

Det fine hulmønster giver en blød bølgekant. Det ligger godt omkring håndledet, og er med til at forhindre at kulde og træk kommer ind.

Du får en udførlig beskrivelse til at strikke de skønne håndledsvarmere, inkluderet anvisning til at strikke tre forskellige hulmønstre. Alle hulmønstre er nemme at strikke. Når du først har lært mønstrene at kende, kan du nemt lave dine egne variationer.

Begge modeller er strikket rundt på strømpepinde. Så der bliver ingen kedelig sammensyning til sidst.

Den lyseblå håndledsvarmer er strikket i et lækkert tyndt uldgarn, mens den flerfarvede er strikket i strømpegarn med farveskift. Evt. kan du også strikke dem i tyndt alpaca eller tyndt bomuldsgarn og få et rigtig godt resultat.

Du vil blive glad for de smukke håndledsvarmerne, som næsten kan bruges hele året rundt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Strikkeopskrift håndledsvarmer: Hilda”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *