Strikkeopskrift: Halsvarmer til små børn

kr.35.00

Dejlig lun og praktisk halsvarmer, ideelt til små børn. Halsvarmeren er strikket oppefra og ned i ribstrik, med udtagninger ved skulderen. Den er hurtig strikket på pinde nr. 5, garnforbrug mellem 50 og 100 g.

Kategori:

Beskrivelse

Meget praktisk og lun halsvarmer til små børn, som kan bæres over eller under tøjet. Halsvarmeren har mange fine detaljer. En knaplukning sørger for, at den er nem at tage af og på. Halsvarmeren er afrundet ved kroppen, dette gør at den også er behagelig at have på under tøjet. Ribstrikket gør halsvarmeren meget elastisk og er med til at sørge for en god pasform. Små snoninger ved forkanten giver ekstra pynt.

Størrelse: 2- 4 år (4 – 6 år)

Længde: Fra skulderen og ned ca. 17 cm + 3 cm halskant (ca. 18,5 cm + 3 cm halskant)

Skulderlængde: Fra hals til skulder ca. 12 cm (13,5 cm)

Materiale: 100 g (100 g) Lama-tweed fra CaMaRose, 40 % lama, 40 % ren ny uld, 20 % donegal. Løbelængde 200 m/ 100 g. Du kan bruge et andet godt garn, bare du overholder strikkefastheden og løbelængden.

Strikkeprøve: Prøven strikkes i ribstrik, 2 ret og 2 vrang, med pinde nr.5, prøven måles let udstrakt –

22 m x 27 p = 10 x 10 cm.

Det anbefales at vaske eller dampe strikkeprøven, inden du måler. Derved får du det mest præcise resultat.

Halsvarmeren strikkes oppefra og ned. Den er nem at strikke. Kan du strikke ret og vrang, er det lige at gå til. Med opskriften får du en udførlig beskrivelse, hvordan du strikker halsvarmeren, samt forklaring af teknikken, bl.a. udtagninger ved skulderen. Det kræver lidt mere strikkekendskab at strikke de små snoninger ved forkanterne, men de kan erstattes med 2 retmasker, hvis snoningerne skulle give dig problemer.

Jeg har strikket halsvarmeren i et blødt og varmt garn, som ikke kradser. Denne model er strikket i en grønlig meleret farve, der passer lige godt til drenge og piger. Men du kan selvfølgelig strikke den i lige den farve, som passer bedst til dit barn.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Strikkeopskrift: Halsvarmer til små børn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *