Hue og halstørklæde i soyagarn – strikkeopskrift

kr.35.00

Her får du strikkeopskrifter til både en flot hue og tilhørende halstørklæde. Det er et utrolig lækkert sæt, som luner fantastisk i den kolde halvdel af året.

Denne strikkeopskrift kommer med en udførlig vejledning og er et perfekt strikkeprojekt, lige meget om du har stor eller mindre erfaring indenfor strikning.

Kategori:

Beskrivelse

Et dejlig lunt sæt til den kølige årstid, som varmer godt om halsen og på hovedet.

Sættet er strikket i soyagarn, som består af 70 % uld og 30 % soyafibre. Det er et blødt og behageligt garn, som føles rar. Det har et fint farveskift i blå nuancer. Som en fin kontrast til soyagarnet er kanterne på huen og på halstørklædet strikket i naturhvidt alpaca.

Garnet har en løbelængde på 240 m / 100 g. Du kan selvfølgelig erstatte garnet med et andet blødt garn, bare du overholder løbelængde og strikkefasthed.

Både hue og halstørklæde har et fint fletmønster, som er nem at strikke. Har du ikke strikket fletmønster før, er her en oplagt mulighed for at lære det. Fletmønstret giver det strikkede meget fylde og gør det elastisk. Det betyder også, at det færdige produkt bliver dejlig lun og lækker, meget velegnet til huer og halstørklæder.

Det lille halstørklæde måler ca. 98 cm, lige til at putte om halsen. Ønsker du halstørklædet længere, kan du nemt strikke det i den ønskede længde ved at gentage mønsterrapporten.

Huen har en god pasform. Pga. det elastiske mønster sidder den godt på hovedet. Hovedmålet er på ca. 54 – 56 cm.
Med opskriften får du en udførlig vejledning til både hue og halstørklæde. Har du ikke den store strikkeerfaring, er her et nemt strikkeprojekt for dig. Men også den erfarne strikker vil have glæde af at strikke det fine sæt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hue og halstørklæde i soyagarn – strikkeopskrift”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *