Kortærmet bluse med saddelskulder – strikkeopskrift

kr.49.00

Rigtig god bluse til din basisgarderobe, str. 36 – 44. Blusen er meget anvendelig og den har fine detaljer, som gør den til noget særligt. Blusen er strikket oppefra og ned. De to skulderstykker er med til at give blusen en god pasform.

Kategori:

Beskrivelse

Her får du en rigtig god bluse til basisgarderoben. Blusen har fine detaljer, som gør den til noget særligt. Blusen er meget anvendeligt, den kan kombineres både med hverdagstøj og det finere tøj. De to skulderstykker er med til at give en god pasform. Blusen er strikket oppefra og ned, derfor er der ingen sømme at sy.

Blusen er strikket i ren uld. Jeg har brugt garn fra Scandinavian People Fashion Store. Du kan strikke blusen i et andet godt garn, som har samme løbelængde og strikkefasthed.

Opskriften er udarbejdet i 5 størrelser, størrelse 36 (38) 40 (42) 44.

Materiale: 300(350)400(450) 500 g totrådet tyndt uldgarn

Løbelængde: 350 m/ 100 g.

Strikkeprøve: glatstrik med pind nr. 3½:  25 m x 34 p = 10 x 10 cm.

.Brystvidde: 90 (95) 100 (105) 110 cm

Længde: 57 (58) 60 (61) 62 cm

Blusen strikkes oppefra og ned, der startes med to skulderstykker til saddelskulder. Med opskriften får du en udførlig beskrivelse af fremgangsmåden.

Til kanterne er der brugt et fint og enkelt hulmønster, kombineret med rib.

Blusen er ikke svær at strikke. Har du basisviden til strikning, som at strikke ret og vrang, drejet ret samt at strikke to masker sammen, kan du nemt følge opskriften. Desuden er der brug for at kende til vendemasker/vendepinde. Teknikken er udførlig forklaret i opskriften. Men har du ikke prøvet det før, kan det anbefales at finde en god video på nettet.

Blusen passer perfekt til vores klima med det meget omskiftelige vejr og mange kølige dage. Ulden er med til at regulere kroppens temperatur.

Blusen er meget anvendelig til mange forskellige lejligheder, både til hverdag og til finere brug. Du kan for eksempel bruge den som en T-shirt til et par almindelige jeans eller som en finere bluse til en pæn nederdel.

Du kan strikke blusen i alle farver, både mørke og lyse. Ribmønstret kan fint blive synlig, også i mørkt garn.

Du kan også nemt regulere længden på blusen og strikke den længere eller kortere, alt efter hvad der passer dig bedst.

God fornøjelse!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kortærmet bluse med saddelskulder – strikkeopskrift”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *