Strikkeopskrift: Trekantet sjal – strikket fra den nederste spids

kr.39.00

Strikkeopskrift til et rigtig flot sjal i farveskiftende garn. Sjalet er nemt at strikke. Der startes med den nederste spids og sjalet afsluttes, når det har den ønskede størrelse. Du får en strikkeopskrift, som du kan tilpasse dine ønsker mht. størrelse og garnvalg

Kategori:

Beskrivelse

Det flotte og dekorative sjal strikkes nemt efter et enkelt hulmønster. Sjalet begyndes på den nederste spids i ryggen og strikkes i et stykke. Der strikkes udtagninger i siderne og kanterne strikkes samtidig.
Du kan selv bestemme størrelsen på sjalet. Den viste model måler ca. 68 cm fra nakken til den nederste spids. Den øverste lange kant måler ca. 138 cm.
Sjalet er strikket i Kauni-garn, 100 % uld, art.nr. EH, løbelængde ca. 400 m/ 100 g. Der er brugt ca. 160 g til den viste model. Strikkefastheden er 16 m x 20 p = 10 x 10 cm på rundpind nr. 4 og i mønster. Strikkefastheden måles efter vask og udspænding. Det anbefales at lave en strikkeprøve på ca. 12 x 12 cm i mønstret.
Sjalet kan også strikkes med andet garn, som har nogenlunde samme løbelængde og strikkefasthed. Lav en strikkeprøve først.
Du kan også vælge at strikke sjalet i ensfarvet garn, hvilket vil give sjalet et andet udtryk.
Med strikkeopskriften får du en udførlig forklaring på fremgangsmåden, både med tekst og med diagrammer. Kender du de grundlæggende teknikker i strik, kan du nemt følge opskriften og strikke sjalet.
Du får en strikkeopskrift, som du nemt kan variere og tilpasse dine behov. Det gælder både størrelsen og garnvalg. Eller måske vil du strikke flere sjaler med denne teknik?
God fornøjelse!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Strikkeopskrift: Trekantet sjal – strikket fra den nederste spids”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *