Sommertilbud – og nye priser på strikkeopskrifter

Vil du have fat i gode strikkeopskrifter til en meget fordelagtig pris, så skal du skynde dig. Der er tilbud på mange af Stylestriks opskrifter indtil den 30. juni 2023. Fra den 1. juli 2023 gælder der nye priser på de fleste strikkeopskrifter.

Nye priser

Vi har snart hørt det så mange gange at priserne er steget voldsomt i den sidste tid. Det har desværre også haft betydning for udarbejdelse, it-løsninger, reklame mm. for Stylestriks opskrifter. Derfor er priserne blevet sat op. Dog er der rigtig gode tilbud på de fleste strikkeopskrifter indtil den 1. juli 2023. Har du gode ideer, hvad du vil strikke, måske senere på året, så kan det rigtig godt svare sig at købe opskriften nu og gøre en god handel.

Ny inspiration

Du er velkommen til at se dig om her på hjemmesiden og finde nye ideer og ny inspiration til dit næste strikkeprojekt. Du kan finde små overskuelige projekter. Om sommeren kan det være nemt at tage et lille strikketøj med til stranden eller med på tur. Du kan også finde større og mere tidskrævende projekter. Måske er det en god ide for dig allerede nu at planlægge, hvilken trøje eller jakke du vil strikke til efteråret.

Er du nybegynder eller en erfaren strikker – eller midt imellem – så find lige den opskrift på Stylestrik, som passer til dit niveau og til dine ønsker. Udgangspunktet må være at du finder glade i processen og bliver glad for dit færdige produkt.

God fornøjelse med dit næste strikkeprojekt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *