Strik babyjakke | Lækker strikket babyjakke

En strikket babyjakke er skøn at give til babyer og deres forældre. Her har vi skrevet lidt om hvad du kan overveje, når du skal strikke en babyjakke, herunder både garnvalg og strikkeopskrifter på babyjakker.

 

Strikket babyjakke som dit næste projekt?

Overvejer du at gå i gang med en strikket babyjakke som dit næste strikkeprojekt, så kan du med fordel kigge på de strikkeopskrifter vi viser nedenfor. En babyjakke er et hyggeligt og anvendeligt projekt, og de fleste børn og forældre bliver glade. Uanset om du strikker til dit eget barn eller et barnebarn, så er en strikket babyjakke en god ide, da den både kan bruges som jakke, men også som en lun trøje på de kolde dage. Hvis den lille sover ude i barnevognen, er lunt hjemmestrik næsten det bedste til at holde varmen i, ligesom jakken er praktisk til og fra bilen.

 

Strikkeopskrift på babyjakke – 29 kr.

Her er en fin strikkeopskrift på en babyjakke, som kan tilpasses både drenge og piger, da den er ret neutral i sit design. I strikkeopskriften får du to forskellige versioner af strikkeopskriften på babyjakken, så du har mulighed for at variere den en del alt efter hvilket barn du strikker den til. I opskriften finder du også forslag til garn, som passer til denne strikkeopskrift på babyjakke.

Køb strikkeopskriften på den fine babyjakke lige her til 29 kr.

Babysko og hue, der matcher babyjakken

Til denne strikkeopskrift på babyjakke er der også mulighed for at købe en opskrift med babyhue og babysko, som passer til. Så har du et helt lille sæt, som er perfekt at give baby på, hvis han eller hun skal ud og putte i barnevognen, eller bare ud og gå en tur. Du finder strikkeopskriften på huen og babyskoene lige her – den strikkeopskrift koster også 29 kroner.

 

Babystrik er skønt fordi…

Strik til babyer er enormt populært hos mange, der har det at strikke som hobby. Det skyldes formentlig både at babystrik er rigtig hyggeligt at strikke, fordi det simpelthen er sødt med tøj i små størrelser. Derudover er projekterne jo nemme og hurtige at lave, og ej heller så dyre i garn. Det gør at mange er rigtig glade for at strikke babystrik.

Garn til babystrik: Uld eller bomuld?

Både uldgarn og bomuldsgarn er gode valg til babystrik, da begge dele er naturlige materialer. Sådan helt overordnet kan man sige at bomuld er bedst til sommer, og uld er bedst til vinter. Dog kan en dejlig babyjakke i uld bruges det meste af året, da der jo selv om sommeren er kølige dage her i Danmark.

 

Strikket babyjakke, babysko eller babyhue

Her på siden finder du skønne strikkeprojekter til baby, og ikke kun en strikket babyjakke, men også strikket babysko eller en sød babyhue. Hjemmestrik til baby er enormt hyggeligt at lave, og samtidig er det ret hurtige og billige projekter.

 

Strikket jakke til børn – fra str. 3 år

Hvis du gerne vil strikke en sød babyjakke, men har et barn på 2-3 år eller ældre, så kan du i stedet for ovenstående strikkeopskrift, overveje denne fine strikkede jakke til børn. Den har raglanærmer, hvilket er en nem teknik at efter, og resultater bliver nogen gode ærmer, som barnet kan passe længe. Med raglan bliver ærmerne nemlig “en del af halsen”, og giver en rigtig god pasform til langt de fleste børn.

På midterstykket har jakken et flot strukturmønster, som giver jakken lidt mere tykkelse, og så ser det jo naturligvis flot med det farverige mønster. På billedet ses den strikkede jakke i blå og grå farver, men den kan nemt laves mere “piget” ved at vælge ex. lilla og hvid.

Denne strikkeopskrift koster 49 kroner, og kan købes her. 

I selve opskriften får du forslag til garn.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *